Klantenreacties - Overzicht

Plaats een reactie  

Fred Scherf   Zeer vakkundig en vriendelijk.   26-02-2019
    Beste Dick,
Bedankt voor je uitstekende uitleg en goede service en vriendelijkheid. Ik kan dit iedereen aanraden die nog dia's heeft liggen.
 
Jan   super   16-11-2018
    ook wij zijn blij met de scanner, vriendelijke uitleg en probleemloos de dia's gescand en sluiten ons volledig bij de vorige positieve reacties aan, super!
 
Inge   Geweldige service!   11-11-2018
    Een super scanner gehuurd die met de uitleg van Dick eenvoudig te bedienen was. Betere kwaliteit dan je ooit van een geodkope scanner kunt verwachten, waarbij je dan ook weer een apparaat in huis hebt wat staat te verstoffen, Dus ook nog eens een duurzaam alternatief! En ook handig dat ie na een paar dagen weer terug moet, nu moest ik de dia’s wel scannen anders blijven dat soort klusjes toch vaak liggen en nu heb ik al mijn dia’s mooi digitaal bij elkaar.
 
Joop Bierings   Prima Service!   20-07-2018
    Vandaag de gehuurde scanner weer terugbezorgd vanuit Den Bosch. 1500 dia's gescand zonder problemen in 3 dagen. Dit dankzij de vriendelijke hulp van Dick. Erg klantgericht en meedenkend de driver netjes geïnstalleerd bij het ophalen van de scanner. Tips en truc's te over. Dit klusje is eindelijk van mijn lijstje.
 
Resultaten 1 - 4 van 32
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>