Klantenreacties - Overzicht

Plaats een reactie  

Joop ten Bokkel   Tevreden!   12-07-2019
    Na het overlijden van mijn vader heb ik ongeveer 900 dia's gevonden, van hem, maar ook van mijn Opa. Veel soorten, Nog tussen glas, in dunne en dikke plastic raampjes, aluminium en dun en dik karton, soms krom getrokkel, en ook nog halfkleinbeeld van de Olympus Pen. Met hulp van Dick werden een aantal instellingen voorbereid om de diverse dia's te scannen en het resultaat is verbluffend. Ik was al blij als de dia's digitaal werden, maar de software verbetert de dia's zo dat ze mijn verwachtingen overtroffen. Het is wel een geduldklusje en de dia's tussen glas heb ik handmatig in moeten voren maar het resultaat was het werk zeker waard! Tijdens het scannen ondervond ik wat probleempjes maar Dick heeft me daarbij heel goed ondersteund, waarvoor dank! Vooraan kan de hele familie de dia's bekijken wanneer ze willen. Bedankt voor de service Dick!
 
Fred Scherf   Zeer vakkundig en vriendelijk.   26-02-2019
    Beste Dick,
Bedankt voor je uitstekende uitleg en goede service en vriendelijkheid. Ik kan dit iedereen aanraden die nog dia's heeft liggen.
 
Jan   super   16-11-2018
    ook wij zijn blij met de scanner, vriendelijke uitleg en probleemloos de dia's gescand en sluiten ons volledig bij de vorige positieve reacties aan, super!
 
Inge   Geweldige service!   11-11-2018
    Een super scanner gehuurd die met de uitleg van Dick eenvoudig te bedienen was. Betere kwaliteit dan je ooit van een geodkope scanner kunt verwachten, waarbij je dan ook weer een apparaat in huis hebt wat staat te verstoffen, Dus ook nog eens een duurzaam alternatief! En ook handig dat ie na een paar dagen weer terug moet, nu moest ik de dia’s wel scannen anders blijven dat soort klusjes toch vaak liggen en nu heb ik al mijn dia’s mooi digitaal bij elkaar.
 
Resultaten 1 - 4 van 33
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>