Klantenreacties - Overzicht

Plaats een reactie  

Frits Kurtze   Zeer tevreden   20-11-2019
    Dick de Ronden geeft goed uitleg hoe de dia’s te scannen. De apparatuur is zeer professioneel en werkt perfect. Is zeer schappelijk geweest met de huurperiode/ kosten.
Over de kwaliteit van de scans ben ik ook zeer tevreden. Dit adres is zeker een aanrader.
 
Joop ten Bokkel   Tevreden!   12-07-2019
    Na het overlijden van mijn vader heb ik ongeveer 900 dia's gevonden, van hem, maar ook van mijn Opa. Veel soorten, Nog tussen glas, in dunne en dikke plastic raampjes, aluminium en dun en dik karton, soms krom getrokkel, en ook nog halfkleinbeeld van de Olympus Pen. Met hulp van Dick werden een aantal instellingen voorbereid om de diverse dia's te scannen en het resultaat is verbluffend. Ik was al blij als de dia's digitaal werden, maar de software verbetert de dia's zo dat ze mijn verwachtingen overtroffen. Het is wel een geduldklusje en de dia's tussen glas heb ik handmatig in moeten voren maar het resultaat was het werk zeker waard! Tijdens het scannen ondervond ik wat probleempjes maar Dick heeft me daarbij heel goed ondersteund, waarvoor dank! Vooraan kan de hele familie de dia's bekijken wanneer ze willen. Bedankt voor de service Dick!
 
Fred Scherf   Zeer vakkundig en vriendelijk.   26-02-2019
    Beste Dick,
Bedankt voor je uitstekende uitleg en goede service en vriendelijkheid. Ik kan dit iedereen aanraden die nog dia's heeft liggen.
 
Jan   super   16-11-2018
    ook wij zijn blij met de scanner, vriendelijke uitleg en probleemloos de dia's gescand en sluiten ons volledig bij de vorige positieve reacties aan, super!
 
Resultaten 1 - 4 van 34
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>